Klockan är 7 här är ekot!

Onsdagen den 25 februari
- Dagen efter den kungliga förlovningen
(om du möjligtvis har missat den, så upplyser jag dig här å nu att den var igår)

Uppe tidigt idag. Har varit ute å gått å mött gryningen. Idag var hon inte lika varm å trevlig i sitt bemötande som hon brukar vara. Hon spred inte speciellt mycket ljus å inte alls några vackra färger. Lite trist, men moder sol finns nånstans bakom denna tjocka som lagt sig som ett täcke över Myrö. Har lättat lite redan ser jag när jag tittar ut över ängarna. Tittar man noga kan man se en å annan älva som svänger med sin långa vita klänning, i en sista dans innan ljuset blir för starkt. Älvor är vackra, men moder sol är ännu vackrare å hon sprider ljus å värme omkring sig!
Nog om det.

Förövrigt är det lite depparedystert just nu. Känner mig less på skolan, vilken fullkomligt bränner ut mig å får mig å känna det som att jag är en nolla. Suck, men tiden läker alla sår sägs det ju, så jag hoppas på det bästa. Tiden går dessutom otroligt fort, vilket enligt min mening inte bara har fördelar...

Idag är det första löningen å på fredag är nästa :D Riktigt nice, då kan man känna sig lite rik för en gångs skull! Inte mycket av den känslan när man är student ^^

På återseende!
Elin

En jamande katt och en allmän förvirring

Ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu ju. Har varken haft tid eller lust faktiskt. Men nu ska jag försöka mig på ett inlägg, trots att Gunnar springer runt å jamar å jag känner av en förvirring som sprider sig. 

Sista gången jag skrev så var jag på väg hem till metropolen Karlskrona. Tågresan blev inte som väntat lång, utan den blev megalång. Tåget var ju som vanligt försenat så jag fick vänta i Alvesta i över en timme. Piss skit, jag som skulle ut på puben med kallekrona ungdomarna. Det blev dock puben iaf, men lite senare än bestämt. Det var en mycket trevlig kväll, så tack alla som förgyllde den!
Det var ju onsdagen det, å på torsdagen var det veterinärbesök med lillsyrrans svin å sedan en sväng till kalmar för å lämna lite paket till Ullas gudbarn som fyllde 1 år! Det var mycket trevligt å va med syrran faktiskt!
Fredagen gjorde jag inte speciellt mycket har jag för mig. Har faktiskt glömt bort vad jag gjorde då. Tror det var en sån där lugn dag då jag kände mig allmänt ensam, eller nåt :S
På lördagen var jag först i staden med min syrra, hon velade som vanligt å hade ingen aning om vad hon skulle köpa till sin loverboy. Vi gick där några timmar å tillslut hittade hon en bra grej så då stack vi hem å jag gjorde raggmunk tillsammans med pappa :) Det är liksom standard när jag är hemma. Hihi. Sen bar det av in mot stan där jag skulle träffa en kompis som jag inte träffat på flera år. Vi var å åt på resturang å hade allmänt trevligt, å det var så skoj att träffa henne efter alla dessa år. Det var den dan det!
Under söndagen spenderade jag några timmar med min underbare gudson, å hans söta föräldrar :) Vi var i kyrkan först eftersom en dopduva skulle hämtas å sen bar det av till ett litet ställe där vi fikade. Det var så kul att träffa er. Att se hur mycket Lucas utvecklas å växer värmer verkligen. Det är så kul, samtidigt som jag bara skulle vilja be honom att sluta växa å fortsätta vara en liten snutt som man kan bära omkring på. Jag menar, snart är han 15, undra om han vill att gudmor ska gosa med honom då, å komma med stiliga snickarbyxor å pikétröjor. Jag undrar då det. Hemska tanke, jag är nästan 35 när han är 15. Nej nej, fortsätt vara liten å ung, snälla lucas :) Hihi.
På måndagen var jag å fick en kortisonspruta i hälen, riktigt nice faktiskt, eftersom det nu är helt smärtfritt å underbart! Sen var jag å pappa å käkade lunch å sen bar det av till tågstation å jag begav mig mot Örebro igen. Dom där avskeden avskyr jag, tycker dom är ruggigt jobbiga.

I fredags var jag å Heidi på äventyrsbadet här i Örebro. Det var riktigt kul. Heidi fick en fläskläpp å jag fick ett stort blåmärke på höften, men kul som tusan hade vi. Haha. Det måste bli repris!
I lördags var jag å "syrrorna" ute å käkade å hade lite sköj! Det var riktigt nice faktiskt å kul som tusan hade vi. Repris på det också tack!
    
Veckorna nu som har gått har annars mest spenderats med å plugga, har ju tenta på fredag. MEEEEN! Jag har ju hunnit å fylla år, å inte vilket år som helst, utan 20 ÅR! Det är riktigt nice, å nej, jag har inte varit på systemet än, men jag hinner säkert det också. Mina föräldrar och syster var här, å vi var ute å käkade på en grekisk resturang, spelade spel å hade jättekul! Ulla gjorde dessutom en superfin tårta som var så god! På morgonen på min födelsedag kom dom in å grattade mig med frukost å presenter :) Tusen tack alla ni som förgyllde min dag!

Dagarna nu som väntar kommer att fyllas med plugg, eftersom tentan närmar sig med stormsteg. Direkt efter tentan åker jag å Ulla till Trollhättan vilket ska bli så nice! Massa trevligt umgänge!

"Du försvann en dag, du gick bort längs järnvägsspåren
det var nån som sa att du gick vilse i dom vilda åren"



På återseende!
Elin

Metropolen

Nu sitter jag här på Ullas kontor å väntar på att klockan ska bli 16 så att jag kan börja bege mig ner till station :) Ska bli kul å komma hem faktiskt, men innan jag är hemma väntar en låååång tågresa. Lite drygt, men jag tänker faktiskt sova, så himla skönt :D Iom att det blir en liten pubsväng i kväll så kan det ju vara bra å vara lite utvilad, eller iaf mindre trött.

Fick ett sånt där glädjebesked att jag fått VG på min labbrapport ^^ Wiiiihaaa! Så lyckat alltså!

Jaja, nu ska jag spela Harpan.

På återseende!


Snart är denna helg över

Söndagen den 1 Februari

En helg som aldrig mer kommer tillbaka, varken jag vill eller inte. Kan kännas lite deprierande å tänka så tycker jag. Man blir äldre för var dag som går å det är väl kul å snart va 20, men å andra sidan blir ju alla andra också äldre, människor som inte borde bli äldre.. Hemska tanke försvinn!

Igår skrev jag tenta, jag vet inte hur det gick å jag vet inte hur det kändes. Det jag kan säga är att det var väl okej! Jag svarade på frågorna å sen gick jag därifrån, thats it! Hoppas på det bästa bara nu! Sen så skulle jag träna, men det blev ju ingen träning på gymmet, då det var marknad i stan så det fanns inte en enda parkeringsplats.. Jag blev lite smått sur över det, tänkte en hel del dumma saker, men bet mig läppen å körde hemmåt istället. Ingen mening å ödsla krafter på nåt som man ändå inte kan påverka.

Blev istället att man gick ut på lite powerwalk, å tränade lite styrketräning hemma. Riktigt nice det också, hade faktiskt träningsvärk idag, å det är ju ett tecken på att man arbetat tillräckligt. Hihi.
 
Igår kväll var jag på bio med Heidi, Bea å Irene, vi såg Australia, vilken jag sett en gång innan också :) ÅÅååååh så bra den är. Har du inte sett den måste du se den alltså! Den är HELT fantastisk å underbar. Å den manlige huvudpersonen är ju bara så snygg alltså, det är ju inte riktigt klokt att det finns såna gudagåvor. Sen att han är 40+ är ju en annan sak ^^ Men jag ska ju inte gifta mig med honom, så take it easy. Haha. Tyvärr är han upptagen ^^ Skämt å sido! Filmen är SUUUPER
Var iallafall inte hemma fören typ halv två, efter att Heidi å jag suttit å snackat i bilen drygt en timme. Det var riktigt nice, Heidi slutar aldrig å förvåna mig! Det är det som är så kul med henne!

Idag har Ulla å jag haft lite av en slappardag.. Vi har kollat på Mamma Mia, dom bästa scenerna där ifrån å sen på bonus scenerna :) Riktigt kul å se faktiskt.. Jag älskar verkligen den filmen, lyckan bara sprids inuti mig å jag känner mig så fullbordad varje gång jag ser den. Jag blir så lyckllig av den å det är därför jag kan titta på den flera gånger om dagen :) Haha, kanske låter sjukt, men om du har en dag då du är helt depparedyster så sätt igång Mamma Mia rullen å bara njut så kommer du bli betydligt gladare, i know that! Testat mååånga ggr! Hihi. En bieffekt av den här filmen är ju att jag börjar längta så mycket efter Grekland när jag ser den! Sen att inte ens typ hälften av filmen är inspelad i Grekland är ju en annan sak, men längtan kommer så fort jag ser den i alla fall! I sommar du Cornelia, då är vi Dancing Queens!

Annars så har det varit lugnt, har varit å tränat lite spinning nu i eftermiddags å sen lite senare blir det väl lite styrka :) Å jag tänker inte dra till med nåt Beach 2009, för det skiter jag fullkomligt i... Utan jag tränar för att jag mår bra av det å för att det är så otroligt avslappnande å roligt! Å sen för att inte se ut som en korv då såklart. Men för mig handlar det liksom inte om å se ut som en korv under hela året, förutom på sommarn då man plötsligt bantar ner sig. Verkar ju inte klokt, gör man det för sin egen skull eller gör man det för nån annan då? Bättre å va lite halvmullig året om, än å va som ett fläsk under vintern å sedan späka ner dig till en pipränsare på sommarn. Inte alls nyttigt för kroppen å hålla på som en jojo! Vilket utlägg det blev om det alltså! Haha.

Nu väntar Mia & Klara på TVn.. Riktigt roligt alltså :) Se det!


Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time
Slipping through my fingers


På återseende!
Elin

RSS 2.0