Snart är det jul igen :)

Måndagen den 17 december

Så var det måndag igen å denna måndagen har gått underbart fort :) Längtar så otroligt till fredag så jag är otroligt tacksam för att dagarna går fort! Familjen å moster Ulla kommer ju till Lule på fredag nämligen så då ska jag träffa dom där! Saknar dom jättemycket nu faktiskt.
Längesen man skrev här nu å vad beror det på kan man ju undra. Brist på tid å intresse skulle jag vilja säga. Har liksom varken haft tid eller känt för å skriva, trots att det hänt en massa.
Å vad har hänt då? Jooo, jag har jobbat, matat lamm med nappflaska (underbart), motionerat, bakat, städat m.m Sen har jag ju vart på en massa konserter å vandrat i skogen mitt i natten! Dessa grejer tillhörde den årliga nattfestival som arrangeras här i Korpis varje år! Nu är den tyvärr slut men jag har många fina å roliga minnen av den som jag alltid kommer bära med mig!

Till idag då :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Städat lite, varit ute å gått i ca 100 min å bara myst. Mommo är på julbord nu så jag ska snart baka en kaka som vi ska ha till jul :) Den verkar vara riktigt god men vi får väl se!
Ja, snart är det jul å jag är inte ens färdig med hälften av mina julklappar! Shhhiiet, men det löser sig. Ska till Gällivare på onsdag å torsdag å sen ska jag till Lule på Fredag så då fixar jag klapparna klart! Hihi. Ingen panik! Julkorten har jag iaf skickat! Dom blev faktiskt rätt fina måste jag erkänna :D Haha. Lite ego men vadå?

Skickar med lite bilder!

Ha det nice!
image4image2

Första advent

Söndagen den 2 december 2007

Idag är det Första Advent å jag känner att julen närmar sig med stormsteg. Riktigt glad för det! Familjen å Ulla kommer ju också till jul å det ska bli så sjukt roligt! Längtar faktiskt riktigt mycket dit!
Annars så jobbar jag om dagarna å dom dagar jag inte jobbar umgås jag med min lilla mommo å så åker jag skidor! Foten är finemang igen så den funkar precis som förrut. Nu i dagarna är det magen som har krånglat istället! Mått otroligt illa hela tiden å inte vågat äta vanlig mat men nu är det bra med magen också så nu är det väl bara en fet förkylning som snart knackar på :P Nämen jag börjar känna mig lite hängig. Fryser å så har jag huvudvärk. Det behöver dock inte va nåt fel utan det kan bero på att jag fullkomligt körde slut på mig när jag åkte skidor nu i eftermiddags. Hade ju inte ätit så bra nu i dagarna innan å jag hade nog lite dåligt med energi i kroppen kanske. Men men. Det går säkert över, som allt annat!
Nu är Nattfestivalen invigd också! Igår var invigningen å det var så fint! Tittade lite på konst å jag hittade en superfin tavla som jag bara vill ha! Men konstnären sprang iväg för hon skulle hem till sitt place så jag hann aldrig snacka med henne men det var nån som kände henne som skulle snacka med henne! Hoppas att jag får köpa den å att inte nån annan hinner före!
På kvällen var mommo å jag på jojk å jag är fullt seriös när jag säger att det var det vackraste jag har hört! En kille som hade sån röstkapacitet så att det knappt är möjligt! Helt fantastiskt måste jag säga. Den här killen hade ett litet "band" också å det var några snubbar från olika länder å kulturer som spelade trummor så det var riktigt coolt kan jag lova! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit!
Jaja, i mån ska jag jobba på kvällen så på förmiddan blir det väl en liten promenad beroende på hur jag mår! På tisdag blir det lamm-matning å konserten med Jord. Ska bli grymt kul!
Jaja, nu har jag inte så mycket å säga mera! Ska snart spela bingolotto med mommo å Ove å idag hoppas jag så innerligt att vi vinner nåt! Det är vi faktiskt värda tycker jag!

Puss, Kram & Nyp i stjärten!

Elin


RSS 2.0